Dołącz do nas: facebook

Zmień język:

infolinia

Opinie na temat Centrum Okulistyki Laserowej

Zapoznaj się z opiniami innych pacjentów na temat naszych usług i personelu lub zostaw własną opinię.


Jestem już po wszystkich obowiązkowych kontrolach i mogę w 100% polecić zabieg korekcji wzroku w Swissmedzie. Dziękuję lekarzowi, że pozbył mnie mojej wady wzroku, która dokuczała mi od kilku lat. Atmosfera przyjemna i to pomaga pacjentowi, a teraz polecam wszystkim znajomym i rodzinie taki zabieg u dr Klikowicza. Pozdrawiam zespół!!!cytat

Adam 31 lipca 2013, 12:45


Chcę podzielić się z innymi moimi wrażeniami, bo odczucia które mi towarzyszyły przed zabiegiem okazały się całkiem bezpodstawne. Bałem się zabiegu na tyle, że zwlekałem z decyzją 2 lata. W tym czasie przeszedłem kwalifikację w trzech ośrodkach (jednym nawet poza trójmiastem). Ogólnie podejście obsługi i lekarzy w innych ośrodkach pozostawiało wiele do życzenia. Wyczuwałem nastawienie na kasę, czy wręcz nagabywanie włącznie z wyrażaniem się negatywnie o konkurencji. Dopiero tu poczułem, że komuś leży na sercu mój los. Doktor wszystko mi wyjaśnił, odpowiedział na każde (dosłownie) pytanie, nie pozostawiając w mojej głowie więcej wątpliwości. Za to jestem bardzo wdzięczny. Teraz wiem, że obawy były bezpodstawne i jestem obecnie najszczęśliwszy na świecie, bo przede wszystkim widzę świetnie, ale też mam poczucie, że zajęto się mną należycie. Czekają mnie pierwsze od przeszło 20 lat wakacje bez okularów. Już nie mogę się doczekać i pozostałym okularnikom życzę, aby mogli się poczuć tak jak ja.cytat

Kamil 10 czerwiec 2013 10:23


 

Jestem po zabiegu 3 tygodnie i żyje zupełnie innym, lepszym życiem. Zabieg w Swissmedzie to najlepsza decyzja w moim życiu. dziękuje doktorowi za szybki, bezbolesny zabieg, a efekt rewelacja!!!cytat

Maria K 29 listopada 2012 10:23


Chce podziękować doktorowi za zabieg, który przeszłam 3 lata temu. Byłam ostatnio na kontroli i wszystko jest rewelacyjnie. Wcześniej życie w soczewkach było na prawdę udreka, szczególnie podróże, ale od trzech lat prowadzę nowe życie. Nie ogranicza mnie już wada. Jestem wdzięczna i pozdrawiam cały zespół.cytat

Anna 8 listopada 2012 14:26


Podzielam opinie poprzedniczek! Dziś mija 2 tydzień po zabiegu, a ja zaczęłam życie na nowo:):):)Z -6 na obydwu oczach teraz mam 0!:) Nie zastanawiajcie się!Polecam każdemu! Ja żałuje jedynie, że czekałam tak długo:)cytat

Karolina L 31 października 2012 12:46


Witam! Dodaję swoją opinię ponieważ jestem bardzo zadowolona z zabiegu i chcę zachęcić innych do poddania się zabiegowi korekcji wzroku. Nareszcie wstaję rano i widzę wszystko wyraźnie bez zakładania soczewek!!! Cały stres rozładował doktor, wszystko tłumaczył, a panie pielęgniarki swoimi żartami skutecznie likwidowały poddenerwowanie przed zabiegiem. Warunki komfortowe, poza tym jest to szpital i ta świadomość też uspokaja :) Polecam, przyjdźcie na kwalifikację, zróbcie zabieg i zacznijcie życie nowymi oczami!cytat

Dorota 24 października 2012 11:50


Jestem już 1,5 miesiąca po zabiegu. Odbył się on metodą Trans PRK. Serdecznie dziękuję doktorowi Klikowiczowi, zabieg trwał niecałe 10 min i pozbyłam się -5,0 dioptrii, które towarzyszyły mi ponad 20 lat ;)Personel kompetentny, miła obsługa, polecam wszystkim okularnikom!cytat

Magdalena 23 października 2012 16:41


Przeszłam zabieg laserowej korekcji wzroku w połowie sierpnia tego roku. Miałam wadę -6,5 i -6. Cały zabieg jest może troszkę stresujący, ze względu na to, że wszystko się widzi co robią z Twoim okiem. Ale jest całkowicie bezbolesny, no i co super - KRÓTKI. Pierwsze oko to taki stres, ale przy drugim, jak człowiek już wie, co go czeka, to bardzo szybko leci czas. Po zabiegu chwilka relaksu, tylko wtedy przez jakieś pół godziny szczypią oczy. A po pół godzinie - NOWE ŻYCIE :) Następnego dnia widziałam już świetnie, wszystkie kontury itd. A teraz jestem już dwa tygodnie po zabiegu i to dopiero jest coś pięknego! Cały czas mam wrażenie, że noszę soczewki :) W 100 % polecam wszystkim krótkowidzom. Uczucie, którego naprawdę nie da się opisać!!! :)cytat

Karolina 01 października 2012 21:59

Swissmed Centrum Zdrowia S. A.

Copyrights © 2012 Swissmed Centrum Zdrowia S. A.